maanantai 28. kesäkuuta 2010

"salasanahelvetin" pelastajat

Olen niin tuskastunut näihin erilaisiin salasanoihin, joita on pidettävä yllä eri sivustojen vaatimusten mukaisesti ja tietosuojankin takia. Et voi mitenkään pitää samaa salasanaa kaikkialle, et vaan voi? Vai voitko? Osa sivustoista vaatii 6 merkkiä, osa 8, osaan pitää laittaa numeroita, osaan erikoismerkkejä, osa taasen ei hyväksy erikoismerkkejä.

Tämä yritys auttaa meitä tässä salasanakaaoksessa sosiaalisessa mediassa: janrain (user management platform for the social web).





Asiakkaat ovat kuninkaita ja heidän yhteystietojaan tulee kerätä, että tulevaisuudessa saamme kustomoitua heille juuri sopivia tuotteita ja palveluita. Eli tee mahdollisimman helpoksi asiakkaasi kirjaantuminen sivustollesi, koska ajankäyttö on tulevaisuuden käsite. Mitä nopeammin ja helpommin sivustosi toimii, sitä paremmin se palvelee. Mitä vähemmillä klikkauksilla saat asiakkaasi sisään ja ulos "kaupastasi" on tulevaisuutta. Kunpa yritykset tajuaisivat tämän helpon rekisteröitymisen idean mahdollisimman pian, ja itsekin pääsisin tästä pienestä valkoisesta lappusesta, jossa on mm. slidesharen, googlen, yahoon, deliciousin, welhon, skypen ja koulun jne erilliset salasanat.


Lisätietoa salasanahelpotuksista otan mielelläni vastaan. :)


Toivottavasti tulevaisuudessa kirjaannumme sisään joko katseella tai sormenjäljellä, että nämä ylimääräistä muistikapasiteettia vievät asiat jäisivät pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti